Een groep hackers heeft acht nog niet vertoonde afleveringen van Steve Harvey's nieuwe programma Funderdome online gezet. Het collectief, TheDarkOverlord, is dezelfde als de groep die vorige maand een deel van het nieuwe seizoen van de Netflix-serie Orange Is The New Black publiceerden.

Funderdome is een nieuw zomerprogramma dat komend weekend voor het eerst op de Amerikaanse zender ABC te zien is. De hackers probeerden eerder Netflix af te persen door te dreigen de beelden online te gooien. Of dat ook bij ABC is gebeurd, is niet bekend. Het collectief kondigde eerder deze week wel plannen aan om de content van de zender online te zetten. Ook uitte de groep bedreigingen aan het adres van FOX, IFC en National Geographic Channel.

Vorige maand beweerden andere hackers ook een kopie van de vijfde Pirates Of The Caribbean in handen te hebben. Ze dreigden de film te lekken als studio Disney niet betaalde. Dat gebeurde niet en de film is ook nooit online verschenen. Vanuit de studio wordt beweerd dat het waarschijnlijk een hoax was.