Acteurs Leah Remini en Kevin James zullen na hun televisie-huwelijk in The King of Queens weer samenwerken voor een televisieserie: Remini krijgt een vaste rol in de show Kevin Can Wait, waarin James de hoofdrol speelt.

De acteurs vertolkten eerder het getrouwde stel Carrie en Doug in de populaire serie The King Of Queens, die stopte in 2007. De komedie had negen seizoenen.

Kevin Can Wait gaat over een gepensioneerde politie-agent en zijn familie, waarvan alle leden er aan moeten wennen dat hij niet langer elke dag van huis is. James speelt de agent.

Kijkcijfers

 Remini sluit nu aan voor het tweede seizoen, werd eerder deze week bekengemaakt. Ze was al te zien in de seizoensfinale, als politieagente en oud-collega van hoofdpersonnage Kevin. Volgens The Hollywood Reporter zorgde die hereniging voor flink meer kijkcijfers voor de laatste aflevering van het eerste seizoen.

Nu meldt TV Line dat Erinn Hayes, die de echtgenote speelde in het eerste seizoen, niet terugkeert bij de serie. Daarmee zijn de geruchten aangewakkerd dat Remini en James opnieuw een echtpaar zullen vormen in een televisiserie.