Michelle Williams is toegevoegd aan de cast van de komedie I Feel Pretty, waarin comédienne Amy Schumer de hoofdrol gaat spelen.

Williams (36), die doorgaans vooral in dramafilms te zien is, speelt in de film de directeur van een cosmeticabedrijf. Schumer vertolkt het personage Renee Bennett, een van de werknemers van het bedrijf.

Er is inmiddels ook meer bekendgemaakt over de plot van de film, meldt Deadline. Het personage van Schumer speelt een vrouw die wordt omgeven door zeer aantrekkelijke mensen. Nadat ze een val maakt met haar fiets, is Renee ervan overtuigd dat ze er ineens net zo knap uitziet.

Echter blijkt haar uiterlijk allerminst veranderd na de val. Dankzij haar nieuw verwonnen zelfvertrouwen klimt ze naar de top binnen het bedrijf waarvoor ze werkt en krijgt ze plotseling ook respect van haar baas Avery LeClaire, gespeeld door Williams.

Oscar

Williams is viermaal genomineerd geweest voor een Oscar, waaronder ook bij de laatste editie van het prijzengala. Toen was de actrice in de race voor een prijs voor haar rol in het drama Manchester by the Sea. Schumer is momenteel te zien in de komedie Snatched.