Nicolette Kluijver en Dennis Weening spreken stemmen Bigfoot Junior in

Nicolette Kluijver en Dennis Weening gaan voor de animatiefilm Bigfoot Junior 3D de stemmen inspreken van wasberen echtpaar Trapper en Weecha. 

Dat maakten de twee presentatoren in RTL Boulevard bekend. "Ik vind het super leuk om te doen. We hebben allebei kinderen en het is zo cool dat ze zometeen naar ons kunnen kijken in de bioscoop. Isabella vroeg wel, mam je mag wel een wasbeer worden, maar word je dan ook echt harig?", aldus Kluijver. 

Weening spreekt de stem in van Trapper, een wasbeer die nogal luidruchtig en een echte betweter is. Weecha is een zwangere wasbeer die de touwtjes stevig in handen weet te houden. 

Kluijver sprak eerder de stem in van de animatiefilm De Piraten! en Weening was eerder de stem van De Joker in De Lego Batman film.

Eerder werd al bekendgemaakt dat Buddy Vedder de stem inspreekt van tiener Adam die, wanneer hij het mysterie rondom zijn verdwenen vader probeert op te lossen, erachter komt dat zijn vader niemand minder is dan de legendarische Bigfoot. Bigfoot Junior 3D draait vanaf 26 juli in de bioscopen.

Tip de redactie