Kenny B en Rapper Negativ in muzikale film

Kenny B, Rapper Negativ en Voice Kids-deelneemster Georgiefa Boomdijk zijn te zien in de nieuwe Nederlands-Surinaamse speelfilm Sing Song.

Dat maakten producent Submarine Film en distributeur In the Air vrijdag bekend tijdens het festival van Cannes. Sing Song vertelt over de zestienjarige Jasmine (Boomdijk) die samen met gitarist Stijn (Floris Bosma) naar Suriname reist om mee te doen aan een song-contest. Zij heeft echter een dubbele agenda; Jasmine hoopt in Suriname ook haar moeder te vinden

De cast van de film bestaat uit acteurs, muzikanten, zangeressen en stand-uppers uit Suriname en Nederland. Negativ speelt de vader van Jasmine; de rol van muziekcoach wordt vertolkt door Glen Faria. Faria, ook bekend als rapper McFit heeft samen met Kenny B de muziek verzorgd. Kenny B maakt ook zijn filmdebuut in Sing Song.

Regisseur Mischa Kamp maakte eerder grote, veel bekroonde successen als Het Paard van Sinterklaas en Jongens. De trailer van de film is vrijdag op YouTube gelanceerd. Sing Song is vanaf 19 juli in de Nederlandse bioscopen te zien.

De muzikale komedie van regisseur Mischa Kamp is vanaf 19 juli in de Nederlandse bioscopen te zien.

Lees meer over:
Tip de redactie