Woensdag 10 augustus 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Zesde seizoen Game of Thrones

Vier Game of Thrones-gerelateerde series in de maak

HBO heeft overeenkomsten gesloten met schrijvers voor vier series die de opvolgers moeten worden van de populaire serie Game of Thrones​, die bijna aan het laatste seizoen begint.
Door NU.nl

Het is niet bekend of het gaat om prequels, sequels, spin-offs of verwante series aan Game of Thrones​, meldt Deadline.

Het enige dat HBO bekend wilde maken is dat ieder project een deel ontdekt van de periodes die beschreven worden in de boeken A Song of Ice and Fire van George R. R. Martin. Producenten Dan weiss en David Benioff die nu het zevende seizoen aan het afronden zijn en het achtste en laatste seizoen voorbereiden, zullen ook betrokken zijn bij deze projecten.

De vier nieuwe series worden geschreven door Max Borenstein (Godzilla), Jane Goldman (Kick-Ass), George R. R. Martin, Brian Helgeland (Mystic River) en Carly Wray (Mad Man). HBO wilde niet kwijt wanneer de series staan gepland. Eerst worden de projecten geëvalueerd wanneer de scenario's zijn voltooid.

Het is volgens de filmwebsite aannemelijk dat HBO snel een serie wil uitbrengen na het laatste seizoen Game of Thrones​. De serie heeft miljoenen fans wereldwijd. Het voorlaatste seizoen begint half juli. Het achtste seizoen beslaat zes afleveringen.


Lees meer over:

Game of Thrones

Aanbevolen artikelen