Brie Larson heeft veel aan haar bekende vriendinnen Emma Stone en Jennifer Lawrence. De twee zijn een enorme steun voor haar geweest toen de actrice een moeilijke periode beleefde in 2014.

Toen Larson haar film Room, waarvoor ze in 2015 een Oscar kreeg, promootte voelde ze zich vaak slecht en alleen. "Ik vond het moeilijk om steeds over mijzelf te praten", aldus Larson in een interview met Vanity Fair. Juist toen kwam er steun van Stone en Lawrence.

"Emma schreef uit het niets een prachtige e-mail en Jen stuurde mij op een dag een sms'je nadat ze Room zag, daarna begonnen we te praten", zegt de actrice, die eveneens een band opbouwde met Lena Dunham en Amy Schumer. "Die groep vrienden heeft mijn leven gered."

De 27-jarige actrice kreeg vroeger thuis les en had daardoor nooit echt vrienden met dezelfde interesses. Dat veranderde toen Larson de actrices leerde kennen. "Ik kon met hun praten over alles wat er in mijn leven gebeurde. Zij hadden het al eerder meegemaakt en zijn ook nog eens hilarisch. Die steun en acceptatie betekende alles voor mij."