Zangeres Madonna is niet gelukkig met het project Blonde Ambition, een film over haar leven. Filmstudio Universal kondigde maandag aan het project in productie te gaan nemen.

Madonna had zich eerder niet over het project uitgelaten, maar reageerde volgens The Wrap dinsdag wel op Instagram.

"Niemand weet wat ik weet en wat ik heb gezien", schreef zij bij een foto van zichzelf in de jaren tachtig. "Ik ben de enige die mijn verhaal kan vertellen. Iedere andere persoon die het wel probeert, is een charlatan en een dwaas die snel wil scoren. Dit is een kwaal waar onze samenleving onder lijdt."

De film concentreert zich op het leven van de popster begin jaren tachtig, als zij probeert door te breken en haar eerste plaat probeert te maken. Omdat de film zich richt op de periode vóórdat Madonna doorbrak, hoeft studio Universal vermoedelijk geen bekende nummers van de popster te gebruiken en dus ook geen rechten daarvoor te betalen.

Eerste album

In 1983 bracht ze haar eerste album genaamd Madonna uit met beroemde nummers zoals Holiday en Borderline. Het was het begin van verder succes en met de release van haar album Like A Virgin in 1984 brak de zangeres definitief door bij het grote publiek.


Het is nog niet bekend wie de film gaat regisseren of wie de hoofdrol gaat spelen.