Jan Versteegh heeft zijn eerste rol te pakken in de voetbalfilm Gek van Oranje. De BNN-presentator benadrukt dat dit niet het begin van een nieuwe carrière is.

"Ik ben in eerste plaats programmamaker. Dat vind ik nog altijd heel erg leuk om te doen", vertelt de 31-jarige presentator aan Shownieuws. Versteegh speelt in de film de rol van een spits van het Nederlands elftal die tot zijn ongenoegen op de bank moet zitten.

Wel vindt Versteegh het erg leuk om dit soort 'zijprojecten' tot zich te nemen. "Het is een soort hobby, ook al neem ik deze rol heel serieus. Maar voor dit soort dingen moet er wel tijd voor zijn. Als het past in mijn schema ga ik het vaker doen."

"Ik begrijp dat het voor veel mensen verrassend kan zijn, maar ik heb de afgelopen jaren meerdere kleinere rolletjes in tv-programma's gespeeld. Ik vind het gewoon leuk om verschillende dingen te doen." 

It Takes Two

Een jaar geleden liet Versteegh in het RTL-programma It Takes Two zien dat hij naast presenteren ook kan zingen. "Toen vroegen mensen: ben je een zanger geworden? Nee, ik ben gewoon een beetje aan het zingen. En nu ben ik gewoon een rolletje aan het spelen."