Comedy Central start op 27 april met het uitzenden van The President's Show. De show is gecreëerd door komiek Anthony Atamanuik, die bekend staat om zijn goede impressie van de Amerikaanse president Donald Trump. 

Atamanuik deed al een impressie van de president tijdens programma's als The Howard Stern Show en The View. In The President's Show is hij opnieuw te zien als Donald Trump, die vanuit zijn presidentskamer wekelijks een talkshow geeft. Dit meldt Variety.

Tijdens de talkshow omzeilt de president de massamedia en hoeft hij geen moeilijke vragen te beantwoorden van de pers. Vanachter zijn bureau doet de president zijn eigen verhaal. Ook reportages en interview met vice-president Mike Pence (gespeeld door Peter Grosz) zijn onderdeel van de show.

"Lachen om de president is een trotse Amerikaanse traditie en we hebben niemand op dat vlak teleur te stellen", zo meldde Atamanuik in een verklaring. In 2001 zond Comedy Central dan ook al een satirische serie uit over de toenmalige president George W. Bush, met de titel That's My Bush!

The President's Show wordt op donderdagavond uitgezonden na The Daily Show.