Michelle Williams, Kevin Spacey en Mark Wahlberg zouden in gesprek zijn over hoofdrollen in de verfilming van de kidnapzaak van John Paul Getty III.

Half maart werd al bekend dat Ridley Scott de regie van de film, die de titel All the Money in the World krijgt, op zich neemt.

Het script van de film wordt geschreven door David Scarpa en gaat over de waargebeurde ontvoeringszaak uit 1973. Hierbij werd de rebelse tiener John Paul Getty III ontvoerd, de kleinzoon van de miljardair en oliemagnaat John Paul Getty (mogelijk vertolkt door House of Cards-acteur Spacey).

Hij weigerde om het losgeld van 17 miljoen dollar te betalen aan de kidnappers, ondanks dat hij destijds de rijkste man ter wereld was. Uiteindelijk konden de ouders van Getty III de miljardair ervan overtuigen om 2,9 miljoen dollar te geven. De jongen werd na zes maanden bevrijd.  

Angelina Jolie en Natalie Portman werden in eerste instantie benaderd voor de rol van Gail Harris, de moeder van de ontvoerde jongen, maar moesten dit vanwege een druk schema afwijzen. Williams zou nu in gesprek zijn om Harris te spelen, meldt Deadline.