De serie Nashville heeft twee nieuwe actrices binnengehaald. Rachel Bilson en Kaitlin Doubleday zijn vanaf de tweede helft van het vijfde seizoen te zien in de countryserie.

Alhoewel de rollen die de twee actrices spelen niet officieel zijn bekendgemaakt, gaven Bilson en Doubleday allebei een hint op Instagram. Bilson laat daarop de deur zien van platenlabel Highway 65, Doubleday plaatste een foto van het Bluebird Cafe uit de serie.

Het is de eerste vaste rol voor Bilson sinds het einde van Dokter Hart in 2015. Eerder speelde zij in alle vier seizoenen van The O.C. Doubleday was de afgelopen jaren te zien als Rhonda Lyon in de serie Empire.

Zender ABC maakte vorig jaar bekend na vier seizoenen geen interesse meer te hebben in Nashville. De serie leek daarmee van de buis te verdwijnen, tot groot verdriet van de fans. Die kwamen in actie en riepen diverse andere zenders op de serie op te pikken. 

Zender CMT maakte daarna bekend de muzikale show uit te gaan zenden. Het vijfde seizoen is sinds januari op de zender te zien.