Matt Ross, acteur en de regisseur van Captain Fantastic, komt met een nieuwe film. Ross gaat het science-fiction boek Tomorrow and tomorrow verfilmen.

De productie van Tomorrow and Tomorrow is in handen van Mark Gordon, Entertainment 360 en Lynette Howell Taylor.

Het boek van Tom Sweterlitsch dat in 2014 verscheen, vertelt het verhaal van een mysterieuze explosie die de stad Pittsburgh wegvaagt. De stad zou volgens het verhaal volledig herbouwd worden naar een virtual reality stad, die Archive heet.

In de stad woont een man die zijn vrouw en kinderen verloren heeft. Hij ontdekt een slachtoffer van een moord die door Archive niet officieel geregistreerd is. De man verliest zichzelf in het mysterie van de moord.

Technologie

"In de film wordt naar de toekomst gekeken. Toch staan we niet ver van deze wereld af, omdat technologie onze manier van communiceren en de rest van onze wereld al beïnvloed. Ik wil gaan onderzoeken in hoeverre onze levens worden verbeterd, of worden aangetast door de technologie die inmiddels al onlosmakelijk aan ons dagelijks leven verbonden is", aldus Ross

Eerder was Ross voornamelijk acteur, maar maakte met de film Captain Fantastic zijn regiedebuut. Captain Fanastic is genomineerd voor de Oscar van beste acteur.

Trailer: Captain Fantastic
Trailer: Captain Fantastic