Nederlandse actrice Sylvia Hoeks gecast voor All the Devil's Men

De Nederlandse actrice Sylvia Hoeks en de Amerikaanse acteur William Fichtner zijn toegevoegd aan de cast van de actiethriller film All the Devil's Men. 

Dit meldt Variety vanaf het Filmfestival in Berlijn. Eerder was al bekend dat Milo Gibson en Gbenga Akinnagbe in de film zijn te zien. Sylvia Hoeks speelt in de film een vastberaden CIA-manager die een missie leidt van een driekoppig team premiejagers: Fichtner, Gibson en Akinnagbe.

Het team wordt naar Londen gestuurd om een afvallige CIA-detective op te sporen. Ze belanden in levensgevaarlijke gevechten met hun voormalige militaire kameraad en zijn privéleger. De regie is in handen van Matthew Hope (The Veteran), hij schreef ook het script van de film.

Blade Runner

Het is niet de eerste internationale rol voor de 33-jarige Sylvia Hoeks. Ze heeft ook een rol in Blade Runner 2049, het langverwachte vervolg op de science fiction-klassieker uit 1982. Zij oogstte drie jaar geleden veel lof met haar rol in het Italiaanse drama The Best Offer.

In Nederland speelde Sylvia onder meer in De Storm, Tirza, De Bende van Oss, Bro's Before Ho's en Duska. Voor die laatste titel won zij een Gouden Kalf. Ook speelde Hoeks de hoofdrol in de hitserie Overspel.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie