'Peter Dinklage in gesprek voor nieuwe Avengers-films'

Acteur Peter Dinklage, bekend van zijn rol als Tyrion Lannister in de hitserie Game of Thrones, is volgens Amerikaanse media in gesprek voor een belangrijke rol in de komende twee Avengers-films.

Variety meldt dat Dinklage een rol gaat spelen in Avengers: Infinity War. Marvel wilde woensdag nog niet reageren op de berichtgeving.

Dinklage kan een rol spelen in de Avengers-films, die mogelijk deze zomer worden geschoten, omdat de opnames voor het zevende seizoen Game of Thrones werden verplaatst. Volgens de filmsite worden er twee Avengers-films tegelijkertijd opgenomen: Infinity War en een nog niet bekendgemaakte titel. Bronnen zeggen tegen Variety dat Dinklage in beide films te zien zal zijn.

De rol die de 47-jarige acteur, die in 2014 ook te zien was in X-Men: Days of Future Past, zou moeten invullen is nog niet bekend. In Infinity War spelen oudgedienden als Robert Downey Jr. en Chris Evans.

De broers Joe en Anthony Russo zijn verantwoordelijk voor de regie van Avengers: Infinity War, waarin de superhelden het gaan opnemen tegen slechterik Thanos. Avengers: Infinity War is gepland voor 4 mei 2018.

Tip de redactie