De vier jonge hoofdrolspelers van de serie Stranger Things hebben in een openingsfilmpje van de Golden Globes een deel van de verhaallijn van het volgende seizoen verklapt. - WAARSCHUWING, DIT BERICHT BEVAT SPOILERS -

In de video, die voorafgaand aan de prijsuitreiking werd uitgezonden, beschrijven acteurs Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Fin Wolfhard en Caleb McLaughlin rappend de personages die ze in de Netflix-serie spelen.

Op het einde van hun rap verklappen ze echter ook het lot dat het karakter Barbara Holland in het tweede seizoen te wachten staat.

Stranger Things-acteurs verklappen verhaallijn tijdens Golden Globes
Stranger Things-acteurs verklappen verhaallijn tijdens Golden Globes

'Barb' (gespeeld door actrice Shannon Purser) verdwijnt halverwege het eerste seizoen. Kijkers zien haar levenloze lichaam niet veel later in een parallelle wereld weer opduiken. In de video voor de Golden Globes besluiten de drie acteurs hun rap echter met het nieuws dat Barb nog steeds leeft.

In Stranger Things gaat een groep vrienden op zoek naar hun verdwenen kameraad. Tijdens hun zoektocht stuiten ze op een jong meisje dat hen op het spoor naar een mysterieus laboratorium zet. Netflix kondigde eerder al het tweede seizoen van de populaire serie aan.