Cher keert terug op televisie. De 70-jarige zangeres en actrice gaat meespelen in een tv-film over het schandaal met vergiftigd drinkwater in het stadje Flint in de Amerikaanse staat Michigan.

Cher zal in de film een inwoonster van Flint spelen die geraakt wordt door het gifschandaal en de daaropvolgende drinkwatercisis, volgens The Hollywood Reporter. Het is de tweede keer dat de zangeres meespeelt in een film speciaal gemaakt voor televisie. In 1996 was ze te zien in If These Walls Could Talk, uitgezonden op HBO. Voor deze rol sleepte ze een Golden Globe-nominatie in de wacht.

De zangeres speelde in talloze films en series. Zo was ze te zien in MermaidsThe Witches of Eastwick en  Burlesque. In Will and Grace en The Sonny and Cher Comedy Hour was de zangeres als zichzelf te zien.

Cher is begaan met het lot van de inwoners van Flint. Zo doneerde ze duizenden flessen water aan de inwoners van het stadje. "Dit is een tragedie van onmetelijke proporties en het is een schande dat het midden in het land gebeurt", zei de zangeres destijds over het schandaal.

Sony Pictures heeft de 76-jarige Australische regisseur Bruce Beresford gevraagd de film te regisseren. Beresford geldt als veteraan in de filmwereld en maakte recent een remake van de beroemde miniserie Roots, over het leven van de zwarte slaaf Kunta Kinte.