Woody Harrelson zal Lost in London, de eerste film die hij regisseert, live gaan uitvoeren.

Harrelson speelt tevens de hoofdrol in de film, als zichzelf en heeft het script geschreven. Ook Owen Wilson en Willie Nelson spelen mee, meldt Deadline

In Lost in London probeert Harrelson (55) zo snel mogelijk huiswaarts te keren naar zijn familie, maar wordt hij hierbij steeds tegengewerkt. 

Combineren

"Ik heb altijd van het theater en van film gehouden en wilde de beste manier vinden om die twee te combineren", aldus Harrelson.

Aanvankelijk wilde Harrelson de film enkel onafgebroken opnemen om een levensechte ervaring te creëren. "Toen ik dat besloot, besefte ik dat het toch niet helemaal leek op het theater omdat er geen publiek bij zat. Daarom zal de film rechtstreeks in de bioscopen te zien zijn. Daarmee hoop ik de ervaring van theater te combineren met de grootsheid en het bereik van film."

De film zal op 19 januari in elk geval in 550 Amerikaanse theaters te zien zijn. Daarna kan het publiek een interview met de regisseur en acteur bekijken.

Na de uitzending zal Lost in London worden bewerkt tot een speelfilm die internationaal in de bioscopen te zien zal zijn.