In de nieuwe film van New Kids-makers Steffen Haars en Flip van der Kuil, Ron Goossens - Low Budget Stuntman, zijn een groot aantal bekende Nederlanders te zien. Onder anderen Giel Beelen, Matthijs van Nieuwkerk, Humberto Tan, Dick Maas en Gerda Havertong spelen een rol.

Ook zangeres Bonnie St. Claire, tatoeëerder Henk Schiffmacher, fotograaf Edwin Smulders, Thomas Acda en Brimstone-regisseur Martin Koolhoven hebben een zogenoemde 'cameo'.

Dat hebben producent Kaap Holland Film en distributeur Entertainment One donderdag bekendgemaakt. De komedie gaat over een werkloze alcoholist die om zijn huwelijk te redden de meest succesvolle actrice van Nederland moet proberen te versieren. Hij denkt dit het beste te kunnen doen door zich aan te melden als stuntman.

De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Tim Haars, Bo Maerten en Henry van Loon.

Ron Goossens - Low Budget Stuntman is vanaf 26 januari in de Nederlandse bioscopen te zien. De twee New Kids-films trokken samen 1,6 miljoen bezoekers. Ook de derde film die dit team maakte, de romantische komedie Bro's Before Ho's, was een grote hit.