De handen van Emma Stone en Ryan Gosling staan voor altijd afgedrukt aan de Walk of Fame in Hollywood. De La La Land-acteurs plaatsten woensdag hun handen in het cement op het pleintje voor het historische Chinese Theater.

Stone vertelde tijdens de ceremonie dat toen ze als tiener naar Los Angeles verhuisde, ze de beroemde handafdrukken opzocht. "Ik weet nog dat mijn handen precies pasten in die van Jane Russell", zei de actrice volgens de The Hollywood Reporter. "Dit is een geweldige ervaring. Dat was het maken van deze film ook en dit is de perfecte plek om daarbij stil te staan."

Emma Stone en Ryan Gosling zetten hand- en schoenafdruk in cement
Emma Stone en Ryan Gosling zetten hand- en schoenafdruk in cement

Vandalisme

Gosling grapte dat hij een beetje bang was opgepakt te worden voor vandalisme. La La Land is op veel iconische locaties in Los Angeles opgenomen, maar volgens de acteur ontbrak het Chinese Theater nog in dat rijtje. "Dus dat was het laatst puzzelstukje."

Stone nam ook nog even de tijd om Gosling uit te lachen: zij had een paar extra schoenen bij zich, maar Goslings nette schoeisel werd tijdens de ceremonie voorzien van een dikke laag cement.