Het optreden van Anouk Smulders in de RTL4-soap Goede Tijden, Slechte Tijden smaakt naar meer. De presentatrice zou het absoluut niet vervelend vinden om in de toekomst vaker te acteren.

"Ik vond het leuk, dus ik zal er zeker over nadenken indien ik een acteerklus krijg aangeboden" , vertelt de 42-jarige Smulders aan Shownieuws. "Ik zeg nooit nooit."

De Holland's Next Top Model-presentatrice is echter niet van plan om haar carrière als presentatrice opzij te zetten. "Ik had in de jeugd ook allerlei plannen, maar dat is helemaal anders geworden nadat ik in de trein werd ontdekt. Toen zat ik ineens in Parijs om daar modellenwerk te doen. Daarom zeg ik altijd: wie weet wat de toekomst brengt."

Smulders is woensdagavond te zien in de soapserie. Ze speelt zichzelf. "Ik ben te gast op een afterparty van een van de personages. Het ging best snel; na een half uur moest ik alweer ophoepelen", vertelt ze lachend. "Ik kreeg wel van een van de medewerkers te horen dat ik het heel goed deed. Blijkbaar ben ik een onontdekt talent!"

Anouk Smulders over haar acteerambities
Anouk Smulders over haar acteerambities