Marly van der Velden speelt al ruim elf jaar Nina in Goede Tijden Slechte Tijden en heeft nog geen enkele behoefte om te stoppen. "Ik ga nog vaak met spanning in mijn lijf naar mijn werk."

De 28-jarige actrice speelt sinds 2005 in de Nederlandse soap. Haar personage weet haar nog steeds voldoende te fascineren om door te gaan. "Nina is zo lekker uitgesproken en maakt elke keer weer iets anders mee. Het is echt de leukste rol die er is."

Dat ze in haar rol als Nina een andere passie, het ontwerpen van kleding, kan gebruiken, vindt ze fantastisch vertelt ze aan GraziaHaar personage ontwierp een kledinglijn voor een bekende modeketen. "Nina regelt alles zelf, tot aan de modeshow toe, dus als kijker word je helemaal meegenomen in de wereld van een fashion designer."

Zelf werkt de actrice met een vriendin aan een nieuw mode-avontuur. "Nu ik een kind heb, zit ik totaal in de kindermode, wat ik helemaal te gek vind, en we zijn aan het nadenken over een lijn gericht op kinderen. Maar het staat nog wel in de kinderschoenen, letterlijk haha."