Rick Famuyiwa, de regisseur die door Warner Bros. was aangesteld om de superheldenfilm The Flash te regisseren, heeft aangekondigd het project te verlaten. Warner moet nu voor de derde keer op zoek naar een regisseur.

Famuyiwa nam in juni het stokje over van regisseur Seth Grahame-Smith, die vertrok vanwege 'creatieve verschillen'. Grahame-Smith zou zijn regiedebuut maken met de film.

Ook Famuyiwa geeft 'creatieve verschillen' op als reden voor zijn vertrek, meldt Vulture. "Hoewel het teleurstellend is dat we er niet samen creatief uitkwamen bij het project, ben ik blij deze kans gehad te hebben", verklaart de regisseur. "Ik blijf zoeken naar mogelijkheiden om frisse, actuele en multiculturele verhalen te vertellen."

The Flash zou uitkomen op 16 maart 2018, maar zal naar alle waarschijnlijkheid uitgesteld worden. Ezra Miller zal de rol van The Flash op zich nemen. 

Miller werd geïntroduceerd in Batman v Superman: Dawn of Justice. Momenteel is de acteur bezig met het de opnames van Justice League. Die film is vanaf eind 2017 in de bioscopen te zien.