Ferry Doedens keert terug in de RTL4-soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. De 26-jarige acteur werd ruim een jaar geleden nog ontslagen door de producenten van de serie.

"Het is waar! Ik kom terug in GTST!", schrijft Doedens donderdag op Twitter. Het is nog niet bekend wanneer het personage van de acteur in de soapserie terugkeert.

De acteur werd ontslagen omdat hij afspraken niet zou nakomen. Opnames van de serie kwamen volgens Endemol Shine Nederland "meermaals in het gedrang". Kort daarop gaf de acteur toe een drugsprobleem te hebben. Zijn personage Lucas Sanders verliet in december uiteindelijk de RTL-serie.

Doedens keerde in de zomer terug als Lucas in de spin-off Nieuwe Tijden, maar het leek er niet op dat daarmee een terugkeer in het origineel in gang werd gezet. 

Film

Vorig jaar was hij te zien op het witte doek in de bioscoopfilm Sneekweek en speelde hij afgelopen theaterseizoen afwisselend met Tim Douwsma de hoofdrol van Danny Zuko in de musical Grease. Met voormalig olympisch zwemster Inge de Bruijn vormde Doedens een danskoppel in het tweede seizoen van Dance Dance Dance.

Sinds eind juli speelt hij in de musical The Bodyguard. "Er komen leuke dingen op mijn pad. Het is mooi dat ik deze kans heb gekregen. Ik ben gelukkig”, zei de acteur en zanger eerder.