Manuel Broekman merkt dat er steeds meer interesse in hem als acteur is vanuit het buitenland. "Ook omdat ik nu in een grote productie in België zit, merk ik dat de interesse uit Amerika toeneemt, ze zijn toch nieuwsgierig naar wat ik doe."

De 29-jarige acteur vertelt in gesprek met Grazia "het wel te zien". "Amerika lijkt heel ver weg, maar als ik om mij heen kijk, zie ik de maakbaarheid van het leven. Als je hard werkt en je hebt geluk, kan het zomaar gebeuren."

Broekman sluit niet uit dat hij een tijdje in Los Angeles gaat wonen. "Ik ben een avontuurlijk type en voel me snel ergens thuis. Wat mij betreft is the sky the limit."

Als de acteur het voor het uitkiezen zou hebben, zou hij in een film van Quentin Tarantino spelen. "De scripts, het beeld, de acteurs. Het klopt altijd helemaal. Hij is een kunstenaar en je voelt de liefde voor film als je zijn projecten ziet. Met Tarantino werken zou een droom zijn. Of het realistisch is, is een andere vraag."

Hoewel hij ook veel plezier beleeft aan het draaien in clubs als dj, is er voor hem niets belangrijker dan zijn acteercarrière. "Ik ben er altijd voor in om mensen te amuseren op feestjes, maar voor een mooie acteerklus moet alles wijken."