Eva Longoria ontwikkelt een nieuwe familieserie die in ontwikkeling is voor de Amerikaanse televisiezender ABC.

Volgens Variety gaat de serie 940 Saturdays heten. De televisieproductie is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2014 dat geschreven werd door Harley Rotbart.

De serie vertelt het verhaal over de periode van de geboorte van een kind tot aan het moment van de achttiende verjaardag. Daar zouden precies 940 zaterdagen tussen zitten. In de komedieserie staan drie families centraal die deze periode samen beleven en 'overleven'.

Longoria zal een van de uitvoerende producenten van de serie zijn. Naast de serie Magnumn P.I., een serie uit de jaren tachtig waar een nieuwe versie van wordt gemaakt, en een komedieserie genaamd Big of Me vormt 940 Saturdays de derde productie die de 41-jarige actrice recent heeft verkocht.

Wanneer de serie precies te zien zal zijn en of de actrice zelf ook een rol op zich zal nemen in de productie is nog niet bekend.

Longoria is vooral bekend van haar rol in Desperate Housewives. In Amerika was ze vanaf 2015 te zien in de komedieserie Telenovela. Die show werd echter na het eerste seizoen stopgezet.