Jennifer Hoffman heeft carrière in Amerika nooit overwogen

Jennifer Hoffman heeft nooit nagedacht over een carrière in de Verenigde Staten. "Misschien is dat toch mijn Nederlandse doe-maar-normaal-dan-doe-je-al-gekgenoeg-mentaliteit, waar ik eigenlijk een hekel aan heb."

De 35-jarige actrice vertelt in gesprek met Grazia dat ze het onwaarschijnlijk knap vindt wat Thekla Reuten, Katja Herbers, Michiel Huisman en Carice van Houten doen in de Verenigde Staten.

"Als ik over hen lees, denk ik ook: Wat te gek! Maar het komt geen moment in mijn hoofd op dat ik dit zelf ook had kunnen doen", aldus Hoffman.

De actrice bekend van onder andere haar rol in Dokter Tinus zegt dat ze in een "tussenperiode" is geboren. "De mogelijkheden om jezelf te laten zien en verkopen via het internet zijn nu veel groter. Als ik twintig was geweest, had ik het graag nog een keer willen proberen. Zo’n rol in Game of thrones is natuurlijk fantastisch, dan zou ik wel de vriendin van Jon Snow willen spelen."

Als er ooit een buitenlandse rol op het pad van Hoffman komt zegt ze echter geen nee. "Maar ik ga het zelf niet opzoeken, er is nog zo veel te doen hier in Nederland."

Lees meer over:
Tip de redactie