Anna Kendrick wil niet te veel filmrollen aannemen

Anna Kendrick is dol op haar baan en wil graag veel werken, maar merkt dat ze niet te vaak 'ja' moet zeggen tegen filmrollen. De actrice is niet zozeer bang dat ze overwerkt raakt, maar vooral dat mensen vinden dat ze te veel te zien is in films.

"Ik probeer mijn werkverslaving binnen de perken te houden omdat ik denk dat mensen niet zitten te wachten op zes films met mij in de hoofdrol in een jaar", aldus de 30-jarige actrice volgens E Online.

Het afgelopen jaar was Kendrick te zien in vier films, wat ze meer dan voldoende vindt. De actrice is zo dol op werken dat ze maar amper thuis is. "Mijn leven valt eigenlijk helemaal uit elkaar sinds vier jaar. Ik had een tijdje terug zo maar wat vrije tijd, dus toen heb ik maar eens mijn post geopend, mijn vrienden gezien en heb ik veel geslapen in mijn eigen bed."

De actrice heeft in haar vrije dagen ook een poging gedaan haar garage op te ruimen. Daarvoor moest ze langs bij een woonwarenhuis, waar ze zichzelf betrapte op gedrag waar ze eigenlijk niet blij mee is. "Ik vind het verschrikkelijk dat ik het gevoel heb me anders te moeten gedragen door mijn baan. Dat ik me verstop achter een stel planken terwijl ik een pet op heb omdat er een familie langsloopt. Ik weet niet of dat cool is, maar ik doe het steeds."

Lees meer over:
Tip de redactie