Cast Will & Grace sluit nieuwe afleveringen niet uit na 'reünie'

De cast van Will & Grace zegt niet bij voorbaat nee tegen nieuwe afleveringen van de komedieserie. Debra Messing ziet vooral toekomst in online mogelijkheden waardoor er niet een heel nieuw seizoen zou hoeven komen.

"Ik denk niet dat we ooit nog terug zouden kunnen naar netwerktelevisie. Met alles wat we allemaal ook hebben spelen zou het te ingewikkeld worden om een heel nieuw seizoen te maken. Maar je ziet steeds meer series die een reboot krijgen van zes of tien afleveringen via andere platforms. Dat zou kunnen werken", aldus Messing, die Grace speelt, in gesprek met The Hollywood Reporter.

De acteurs achter Will & Grace, Messing, Eric McCormack, Megan Mullaly en Sean Hayes, kwamen eenmalig bij elkaar voor een tien minuten durende 'aflevering' waarin ze kijkers oproepen te gaan stemmen tijdens de Amerikaanse verkiezingen. Vooraf ontstonden veel geruchten over een reünie en nieuwe afleveringen.

"De laatste dagen is er op internet zoveel over gespeculeerd dat er gestoorde verwachtingen ontstaan. Het is zo'n situatie waarin je nooit nooit wil zeggen. Maar momenteel zijn er geen gesprekken", aldus McCormack.

Voor de acteurs voelden de opnamedagen als thuiskomen, vertelt McCormack. "Ik heb altijd het gevoel dat ik moet bewijzen dat ik meer kan dan alleen Will spelen, dat hoefde nu even niet."

Lees meer over:
Tip de redactie