De televisieserie Nashville keert vanaf januari terug op de Amerikaanse televisiezender CMT. Die zender redde Nashville nadat ABC er de stekker uit trok, maar kondigde eerder nog geen uitzenddatum aan.

Op 5 januari is een extra lange aflevering van Nashville te zien, meldt The Hollywood Reporter.

Nog steeds is niet duidelijk of alle hoofdrolspelers terugkeren voor het vijfde seizoen. CMT heeft minder budget voor de serie, wat mogelijk gevolgen heeft voor de bezetting.

Ingewijden vertelden Entertainment Weekly dat hoofdrolspeelster Connie Britton niet in alle afleveringen zal spelen.

Volgens Entertainment Weekly tekende Britton voor tien van de 22 afleveringen, maar hopen de makers haar nog te strikken voor de hele reeks.

Video: Trailer eerste seizoen Nashville

Trailer eerste seizoen Nashville
Trailer eerste seizoen Nashville

Hayden Panettiere

Hayden Panettiere, die een van de andere hoofdrollen vertolkt, zou wel hebben getekend voor het hele seizoen. CMT wilde nog niet reageren op de geruchten.

Acteurs die in ieder geval vertrekken zijn Will Chase, die de rol van Luke Wheeler speelt, en Aubrey Peeples die Layla Grant speelt. 

Nashville gaat over twee rivalen in de countrymuziek, gespeeld door Britton en Panettiere. Michiel Huisman was van 2012 tot 2014 te zien in de serie. In Nederland wordt Nashville sinds juni uitgezonden door FOX en de serie is te zien op Netflix.