'Justin Bieber in voetbalfilm met Cristiano Ronaldo'

Justin Bieber krijgt naar verluidt een hoofdrol in een nieuwe voetbalfilm over de Spaanse topclub Real Madrid. De 22-jarige zanger zou op het witte doek te zien zijn met sterspeler Cristiano Ronaldo.

In de film moet Bieber een jongen uit Los Angeles spelen die van de straat wordt geplukt en van de ene op de andere dag een voetbalsensatie bij Real wordt. meldt The Daily Mirror zaterdag. 

Het is een nieuwe versie van de driedelige filmserie Goal. David Beckham was in twee van deze films te zien en de Brit zou overwegen ook in de nieuwe versie zichzelf te spelen.

"Het is een mooie kans voor Justin. Het zou een van de grootste films van 2017 kunnen worden als al zijn fans en die van Ronaldo naar de bioscoop gaan", aldus een ingewijde. "De voorbereidingen zijn al in volle gang en hopelijk zegt Bieber zijn medewerking ergens in de komende weken toe."

Santiago Bernabeu

De opnames moeten in maart volgend jaar beginnen. De Koninklijke voetbalclub zou toestemming hebben gegeven voor opnames in het wereldberoemde Santiago Bernabeu-stadion en tijdens enkele wedstrijden. De filmmakers moeten Clint Eastwood nog benaderen voor de rol van Biebers grootvader.

Tip de redactie