Disney-actrice Zendaya speelt mogelijk Mary Jane in Spider-Man: Homecoming

Zendaya, de populaire zangeres en Disney-ster, speelt mogelijk Mary Jane in Spider-Man: Homecoming. De Amerikaanse werd een aantal maanden geleden al gecast als 'Michelle', maar dat lijkt toch anders te liggen.

Dat melden verschillende bronnen aan The Wrap

Marvel maakte destijds bekend dat Zendaya een grote rol zou krijgen, al is het personage Michelle nog niet bekend in de wereld van Spider-Man.

De negentienjarige actrice werd vooral bekend door haar rol in de Disney-serie Shake It Up. Ook heeft ze als zangeres enkele liedjes uitgebracht. Haar eerste single, Replay, werd in de VS in januari 2014 platina. 

Tom Holland

De nieuwe film Spider-Man: Homecoming wordt geregisseerd door Cop Car-regisseur Jon Watts. Tom Holland speelt de nieuwe Spider-Man. De film zal vooral nadruk leggen op de tienerjaren van het personage.

Marisa Tomei speelt de rol van tante May en Michael Keaton is de slechterik in de film. Het is goed mogelijk dat andere personages uit het Marvel-universum ook een acte de presence geven.

Het personage Spider-Man duikt ook op in de meest recente Captain America-film Civil War. Ook in die film wordt de spinnenman door Tom Holland vertolkt.

Tip de redactie