Er is naar verluidt een onofficiële spin-off van The Big Lebowski in de maak. De film Going Places van John Turturro, die in de cultfilm het personage Jesus Quintana speelde, is al geruime tijd in productie.

Onder andere Bobby Cannavale, Audrey Tautou en Susan Sarandon zijn bij het project betrokken, meldt Birth.Movies.Death. De film wordt momenteel in de staat New York opgenomen.

De spin-off gaat over Jesus Quintana en Petey (Cannavale), die een vrouw (Tautou) proberen te verleiden. De twee krijgen ]op een gegeven moment te maken met een crimineel (Sarandon) die ]plannen met de mannen heeft.

Gebroeders Coen

The Big Lebowski, verschenen in 1998vertelt over een man (Jeff Bridges) die in een complot belandt als boeven hem aanzien voor een steenrijke naamgenoot. De film uit 1998 wordt gezien als een komisch hoogtepunt in zeer diverse oeuvre van de broers Joel en Ethan Coen.

De gebroeders hebben nog geen goedkeuring gegeven voor de spin-off. Het is ook niet duidelijk of de twee wel bekend zijn met de onofficiële spin-off. Ze zijn echter goed bevriend met regisseur Turturro. De verwachting is dat de regisseurs het project niet gaan tegenhouden.