In Hollywood wordt gewerkt aan een reboot van de jaren negentig-hitserie Beverly Hills 90210. Dat beweert Ian Ziering, die in de serie Steve speelde.

De acteur vertelde aan New York Daily News dat hij was gepolst door een van de bazen van Hulu. Die streamingservice heeft ook de reboot van serie Roots in het pakket en redde eerder drama Nashville van een voortijdig einde.

"Ik heb hem gezegd dat alles mogelijk is", aldus Ziering over de interesse in een nieuwe Beverly Hills 90210-serie. "We zijn allemaal onze eigen weg gegaan, maar als je meer dan tien jaar met mensen werkt, worden het je broers en zussen. Ik geef enorm veel om ze en zou graag weer met ze samenwerken, in welke vorm dan ook."

Beverly Hills 90210 was van 1990 tot 2000 te zien op de Amerikaanse televisie. De serie volgde een groep middelbare scholieren op een rijke school in Beverly Hills.

In 2008 werd het programma gebruikt als basis voor een nieuwe serie: 90210. In dat programma draaide het om een nieuwe lichting studenten aan de West Beverly Hills High School. Shannen Doherty en Jennie Garth waren erin te zien als hun eigen personages, de inmiddels volwassene Brenda en Kelly.