De filmpers is matig enthousiast over het filmvervolg op de populaire Britse serie Absolutely Fabulous, die vanaf deze week te zien is in de Nederlandse bioscopen.

De Volkskrant - 3 sterren

"Wat de nostalgie had verdoezeld en ik opeens weer wist: Absolutely Fabulous had hysterisch geestige afleveringen, en heel flauwe, en iets ertussenin. Deze film valt in de laatste categorie. Niet zonde van de tijd, maar ook niet zo leuk als het had kunnen zijn."

Lees de volledige recensie

Algemeen Dagblad - 3 sterren

"Plot is in deze film bijzaak. Het verhaal is vooral een excuus om helemaal los te gaan in een parade vol bekende figuren (met optredens van Joan Collins, Jean Paul Gaultier en vooral Kate Moss) die zichzelf soms heerlijk te kijk laten zetten. Hoewel de film af en toe rommelt en rammelt, is het gehalte aan vileine grappen groot genoeg om deze filmversie als meer dan geslaagd te beschouwen."

Lees de volledige recensie

NRC - 3 sterren

"Dat Absolutely Fabulous: The Movie een uitgerekte aflevering van de tv-serie is, maar dan twintig jaar na dato, is waarschijnlijk het beste wat je ervan maken kunt. Schrijfster Jennifer Saunders (Edina) heeft tempo en grapdichtheid hoog weten te houden. Maar wat op tv werkt - verbale virtuositeit met de gedoseerde slapstick van veel hakkengewankel - vertraagt in de film."

Lees de volledige recensie

The Hollywood Reporter - geeft geen sterren

"Veel mensen uitten op sociale media de angst dat de beste grappen al in de trailer zouden zitten. Dat blijkt gelukkig niet waar, maar de film wordt wel wat slordiger na het hoogtepunt in de film, het modefeestje."

Lees de volledige recensie