Acteurs Dunkirk onder de indruk van collega Harry Styles

Harry Styles maakt goede indruk op zijn collega's op de set van de film Dunkirk, die momenteel in Flevoland wordt opgenomen. 

Volgens zijn tegenspeler Mark Rylance heeft de One Direction-zanger helemaal geen tips of adviezen nodig. “Hij komt er wel”, zei de acteur tegen de London Evening Standard.

De 56-jarige Oscarwinnaar is jaloers op de bravoure van Styles, die in Dunkirk zijn acteerdebuut maakt. "Sean Penn heeft dat bijvoorbeeld ook. Ik kijk naar hen en denk: hoe doe je het? Waarom lijkt het of het leven je zo gemakkelijk afgaat?"

Volgens Rylance is de 22-jarige zanger een fijne collega. "Wat me verraste is dat hij echt heel gevat en erg grappig is, hij maakt me echt aan het lachen." Voor aanvang van de opnamen had Mark geen idee wie Harry is. "Mijn twaalfjarige nichtje liet me een muziekvideo zien. Ze is dol op hem."

Tijdens de opnamen van Dunkrik trekt de zanger heel wat bekijks. “Overal zijn meiden die zijn aandacht willen vangen. Het is een knappe kerel met een geweldige lach en mooie ogen.”

Lees meer over:
Tip de redactie