Reese Witherspoon viert jubileum Legally Blonde

Reese Witherspoon stond woensdag stil bij de vijftiende verjaardag van haar film Legally Blonde. De actrice deed nogmaals de verleidingstruc van haar personage Elle Woods voor, Bend And Snap, en riep fans van de film op video's van hun eigen Bend And Snap te delen via sociale media.

In een kort interview op Instagram liet Witherspoon weten trots te zijn op de boodschap van de film, waarin een op het eerste gezicht dom blondje rechten gaat studeren om haar ex terug te winnen, maar in plaats daarvan een succesvol advocate wordt.

"Ik heb zoveel vrouwen horen zeggen dat ze rechten zijn gaan studeren dankzij Legally Blonde. Het had echt een betekenisvol verhaal."

Video: Trailer Legally Blonde

In de film geeft Elle Woods haar schoonheidspecialiste het advies de man van haar dromen te verleiden door iets op de grond te laten vallen, het op te pakken met haar kont in de lucht en vervolgens op te springen met de schouders naar achteren en handen in de lucht.

Volgens Reese is de meest gestelde vraag aan haar nog steeds om deze zogenoemde Bend And Snap-beweging voor te doen. "Ik heb het idee dat ik de Bend And Snap blijf doen tot ik 95 ben."

Tip de redactie