Dirk Zeelenberg staat "zeker open voor een film" van Divorce. De laatste aflevering van het vierde seizoen van de RTL4-serie werd in maart uitgezonden.

"Het wachten is op het moment dat er een goed idee voor een film komt. Het lijkt me hartstikke leuk", zegt de 47-jarige acteur bij Goedemorgen Lex op 100%NL.

De acteur kwam eind vorig jaar in het nieuws toen De Telegraaf stelde dat er geen vijfde seizoen zou komen van de populaire serie omdat hij "divagedrag" zou vertonen. Hij zou vaak te laat zijn gekomen bij opnames. De acteur ontkrachtte deze geruchten later. "Ik ben nog nooit te laat geweest, ik zou het heel erg vinden als mensen dat over me beweren", vertelde hij destijds.

Regisseur Will Koopman liet eerder al weten "de deur op een kier te houden" voor een film. Ook bedenker Linda de Mol zei plannen te hebben voor een film.

Gescheiden

Divorce was een serie op RTL4 die liep tussen 2012 en 2016. In de serie woonden drie mannen samen in een villa, nadat ze alle drie recent hun relatie hadden verbroken. Hierdoor ontstond een vriendschap. De laatste aflevering op 20 maart trok ruim 2,4 miljoen kijkers.

Zeelenberg is naast acteur ook actief als trouwambtenaar. Dit jaar presenteerde hij op SBS6 het programma Thuis op Zondag.