Inge Ipenburg ziet terugkeer in Goede Tijden, Slechte Tijden niet zitten

Sinds Goede Tijden, Slechte Tijden met een nieuwe verhaallijn in de GTST Meerdijk-app heeft gehint naar de terugkeer van Inge Ipenburgs personage Martine Hafkamp, wordt de actrice weer bestookt met vragen. Ze ziet een terugkeer echter niet zitten.

"Ik wist dat er een verhaallijn over mij zou komen, maar ik ben momenteel hartstikke lekker aan het schrijven", zegt de 59-jarige in gesprek met Shownieuws."Ik vraag mij soms af: hoe vaak moeten we de geruchten nog aanhoren?"

Het lijkt Ipenburg een goed idee om haar personage te laten verongelukken. "Dan zijn we van al het gezeur af", zegt ze lachend.

Een ander alternatief, het inzetten van een andere actrice voor de rol, ziet Ipenburg echter niet zitten. "Dat lijkt mij hartstikke stom."

Pip Pellens

Afgelopen donderdag maakte RTL Boulevard bekend dat Pip Pellens en Mark van Eeuwen terugkeren in de verhaallijn in de GTST Meerdijk-app. 

Pellens personage Wiet gaat samen met haar broer Jack, gespeeld door Van Eeuwen, naar Rusland om daar het bedrijf Mount Everest High Enterprises te onderzoeken. Daar ontmoeten ze de directrice van het bedrijf, mogelijk Hafkamp.

Van Eeuwen vertelde vrijdagochtend dat de terugkeer tijdelijk is. "Ik ben er niet voor niets uitgegaan. Ik vind het leuk om andere projecten op te pakken", zei hij in gesprek met 100% NL-presentator Lex Gaarthuis.

Tip de redactie