Mark van Eeuwen sluit vaste terugkeer naar GTST uit

Mark van Eeuwen is niet van plan meer bij Goede Tijden Slechte Tijden te doen dan een aantal scènes in de GTST-app en eventueel een cameo in de tv-serie. Een definitieve terugkomst sluit hij uit.

De 39-jarige acteur zei vrijdag in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op 100% NL dat hij een terugkeer in de serie niet ziet zitten. "Ik ben er niet voor niets uitgegaan. Ik vind het leuk om andere projecten op te pakken."

Hij somt op: "Flikken Rotterdam gaat weer door en ik zit nog in The Bodyguard. Verder heb ik net een nieuwe serie opgenomen met onder anderen Tygo Gernandt." 

Van Eeuwen is net als Pip Pellens te zien in de app van de soap. Dat bracht de geruchten op gang over een eventuele terugkeer van hun personages in soapstad Meerdijk, maar dat sluit Van Eeuwen in elk geval uit. "Er is sprake van dat ik heel misschien na de zomer een cameo ga doen, maar als dat doorgaat moet het nog worden opgenomen."

De acteur vertelt dat hij eerst een reis hoopt te maken door Amerika en Canada. "Het is een droom van mijn vader om door Canada te reizen, dus dat gaan we samen doen."

Lees meer over:
Tip de redactie