Bryan Cranston speelt een rol in de nieuwe Power Rangers-film. Dean Israelite (Project Almanac) is aangewezen als regisseur.

De Breaking Bad-acteur kruipt in de rol van de tovenaar en mentor Zordon, meldt The Hollywood Reporter

De Power Rangers, tieners die speciale superkrachten hebben, worden gespeeld door RJ Cyler, Becky G, Ludi Lin, Naomi Scott en Dacre Montgomery. 

Rebbeca Marie Gomez, beter bekend onder haar artiestennaam Becky G, is in Nederland vooral bekend van haar nummer Shower. Ze was eerder al kort te zien in een paar tv-series, zoals Empire. Zij zal de gele Power Ranger gaan spelen.

Elizabeth Banks

The Martian-actrice Naomi Scott speelt de roze Power Ranger, RJ Cyler de blauwe, Ludi Lin de zwarte, en Dacre Montgomery de rode. Elizabeth Banks speelt de rol van de bekende schurk Rita Repulsa, een alien en heks die de wereld wil overnemen.

Filmmaatschappij Lionsgate zou bewust gekozen hebben voor jonge acteurs, net onder de twintig, die al wat ervaring hebben maar niet direct herkenbaar zijn.

Verhaallijn

Het is nog onduidelijk wat het verhaal voor de nieuwe Power Rangers zal worden. De film is een nieuw begin voor de reeks, die in 1993 startte met een televisieserie. Burk Sharpless en Matt Sazama (The Last Witch Hunter) schreven het script voor de film. 

De film zal in maart 2017 in de bioscoop te zien zijn.