Donald Glover speelt in Spider-Man: Homecoming

Donald Glover heeft een rol gekregen in Spider-Man: Homecoming. Het is de eerste Spider-Man-film die zich afspeelt in de zogeheten Marvel Universe, waarin bekende personages als Thor en Captain America ook voorkomen. 

Het is niet bekend wat voor rol de Community-acteur krijgt, meldt The Hollywood Reporter dinsdag. Wel is inmiddels duidelijk dat de productie van de nieuwe film eind juni begint.

Een jaar geleden sloten Marvel en Sony een deal hierover. De laatste vijf films werden gemaakt door het Japanse bedrijf.

Tom Holland

De nieuwe film Spider-Man: Homecoming wordt geregisseerd door Cop Car-regisseur Jon Watts. Tom Holland speelt de nieuwe Spider-Man. De film zal vooral nadruk leggen op de tienerjaren van Spider-Man.

Marisa Tomei speelt de rol van tante May en Michael Keaton is de slechterik in de film. Het is goed mogelijk dat andere personages uit het Marvel-universum ook een acte de presence geven.

Het personage Spider-Man duikt ook op in de meest recente Captain America-film Civil War. Ook in die film wordt de spinnenman door Tom Holland vertolkt.

Tip de redactie