Ongeluk Dominic Purcell op set Prison Break

Dominic Purcell heeft een ongeluk gehad op de set van Prison Break. De acteur liep een gebroken neus en een hoofdwond op.

De opnamen van het nieuwe seizoen van Prison Break lopen geen gevaar, meldt producent 20th Century Fox TV vrijdag aan Deadline.

Het ongeluk gebeurde in Marokko. Een onderdeel van de set brak af en viel op Purcells hoofd. De 46-jarige acteur werd overgebracht naar het ziekenhuis in Casablanca, maar daar hoefde hij niet lang te blijven.

Het duurt nog wel enkele weken totdat de acteur weer aan het werk mag. "Ik ben blij dat ik nog leef", schrijft Purcell op Instagram. "Er is een voordeel: ik heb een gratis neuscorrectie gekregen."

Nieuwe afleveringen

Het nieuwe seizoen van Prison Break krijgt negen of tien afleveringen en speelt zich enkele jaren na de gebeurtenissen uit de laatste afleveringen af. Wentworth Miller (Michael Scofield) en Purcell (Lincoln Burrows) keren terug in de serie, net als Sarah Wayne Callies (Sara), Robert Knepper (T-Bag) en Amaury Nolasco (Fernando Sucre).

De Amerikaanse serie was al vanaf het eerste seizoen erg populair. In 2005 ging Prison Break in première bij de zender Fox. In 2009 kwam er na een slot van twee afleveringen een voorlopig einde aan de serie.

Lees meer over:
Tip de redactie