Kristen Stewart maalt niet om boegeroep bij première film

Kristen Stewart vindt het niet erg dat er boegeroep te horen was bij de première van de film Personal Shopper, waarin de actrice de hoofdrol speelt.

De film ging afgelopen week in première op het filmfestival van Cannes. "Niet iedereen deed mee aan het boegeroep", vertelde Stewart tijdens de persconferentie van Personal Shopper.

"Als je met je film naar Cannes gaat, dan weet je dat je alles kunt verwachten", voegt regisseur Olivier Assayas toe. "Mensen kunnen iets verwachten van een film en als vervolgens blijkt dat het totaal anders is, dan kun je teleurgesteld zijn. Het is mij eerder gebeurd dat het publiek het einde van een film niet begreep."

In Personal Shopper speelt de 26-jarige actrice de rol van een vrouw, een personal shopper, die een identiteitscrisis ondergaat. Ze moest voor haar rol meerdere keren uit de kleren. "Ik wilde de meest naakte versie van mijzelf laten zien. En dat kun je alleen doen door zelf naakt te gaan", aldus Stewart.

Personal Shopper is de tweede film die op filmfestival Cannes in première ging waarin Stewart de hoofdrol speelt. Ze is ook te zien in de Woody Allen-film Cafe Society, die een week geleden voor het eerst werd vertoond in Cannes.

Tip de redactie