Kit Harington verklapt Game of Thrones-plot aan agent

Kit Harington heeft een politieagent vertelt wat er met zijn Game of Thrones-personage Jon Snow ging gebeuren in het nieuwe seizoen om zo onder een boete uit te komen.

Dat onthulde de 29-jarige acteur in The Tonight Show with Jimmy Fallon.

Haringtons personage Jon Snow wordt neergestoken aan het einde van seizoen vijf. De wildste theorie├źn over het lot van het personage deden de ronde op internet.

Ondertussen kregen de crew en de cast van de populaire serie strikte instructies om niets te vertellen over het verloop van de serie. Harington biechtte op zich daar niet aan te hebben gehouden.

Vrienden

"Ik heb het direct verteld aan mijn moeder en vader", aldus Harington, die toegeeft het lot van Snow ook aan zijn vriendin Rose Leslie te hebben onthuld.

Ook vertelde hij het verhaal aan een agent. "Ik werd aangehouden. De agent komt naar me toe en zegt: 'We kunnen dit op twee manieren doen. Je kan me volgen naar het bureau en ik maak een proces-verbaal op of je kan me vertellen of je volgend seizoen nog leeft."

Harington besloot om de agent het verloop van zijn karakter te vertellen. "Hij zei daarna: 'Ga uw weg, heer commandant'." De agent verwijst daarmee naar de titel die Snow heeft binnen de Nachtwacht in Game of Thrones.

Lees meer over:
Tip de redactie