Kristen Stewart vond script vervolg Snow White tegenvallen

Kristen Stewart heeft een verklaring gegeven voor haar afwezigheid in het vervolg op Snow White and the Huntsman. Ze vond het script van The Huntsman: Winter's War tegenvallen.

"Ik heb enkele scripts gelezen en ik vond er geen eentje goed", vertelt de 26-jarige actrice in gesprek met Variety.

Stewart zegt wel enkele gesprekken te hebben gehad met filmmaatschappij Universal, maar die leverden uiteindelijk niets op. "Wellicht vond Chris (Hemsworth, red.) het wel een goed script."

"Het is dus niet zo dat ik ontslagen ben. We hebben maandenlang met elkaar gesproken en uiteindelijk is het gesprek doodgebloed. Ik was vervolgens niet op de hoogte gebracht van de productie van The Huntsman: Winter's War. Bij de aankondiging van de film dacht ik wel: we zijn definitief uit elkaar."

The Huntsman

Het vervolg draait om de ontmoeting tussen de personages The Huntsman (gespeeld door Hemsworth), oftewel de jager, en Ravenna (Charlize Theron), die boze koningin die Sneeuwwitje door de jager wil laten vermoorden.

De nieuwe film is geregisseerd door Frank Darabont, die bekend is van de gevangenisfilms The Shawshank Redemptionen The Green Mile.

Tip de redactie