Dwayne Johnson denkt dat nieuwe Jumanji familie Robin Williams trots maakt

Dwayne 'The Rock' Johnson denkt dat de familie van de overleden komiek Robin Williams trots zal zijn op de nieuwe versie van Jumanji. Johson speelt een van de hoofdrollen in de nieuwe remake.

Williams speelde in 1995 de hoofdrol in de succesvolle film over een man die 26 jaar in het spel Jumanji heeft vastgezeten. De komiek pleegde in de zomer van 2014 zelfmoord.

Op Instagram sprak Johnson over de voortgang van de nieuwe film en stond hij stil bij Williams. "De liefde en respect die ik voor deze man heb is grenzeloos."

"Ik beloof het jullie; we zullen zijn naam en het personage Alan Parrish eren. Zij zullen op een oprechte en coole manier voor altijd vereeuwigd worden in de wereld van Jumanji. Ik heb een idee hoe we dat gaan doen en ik denk dat zijn familie trots zal zijn."

Lachen

The Rock denk ook dat zijn plan in de smaak zou zijn gevallen bij Robin Williams zelf. "Robin kijkt op ons neer en zal moeten lachen, denkend aan die keer dat ik hem voor het eerst ontmoette en ik zo onder de indruk was dat ik me als een mompelende idioot gedroeg."

De remake van Jumanji moet in 2017 in de bioscoop verschijnen. Naast Dwayne Johnson heeft ook Kevin Hart een rol in de film van regisseur Jake Kasdan.

Lees meer over:
Tip de redactie