De verhaallijnen van Men in Black en 21 Jump Street worden gecombineerd in één film. In MIB 23 komen de sciencefictionfilm en actiefilm samen in een verhaal.

Verdere details zijn tijdens CinemaCon in Las Vegas niet bekendgemaakt, zo melden verschillende filmsites woensdag. Of Channing Tatum, Will Smith, Jonah Hill en Tommy Lee Jones terugkeren is eveneens niet duidelijk.

Het gerucht dat de twee films worden samengevoegd gaat al langer: in december 2014 werd in uitgelekte mails van Sony duidelijk dat de filmmaatschappij de populaire films wilde combineren. Uit de mails destijds bleek dat Smith en Jones niet zouden terugkeren. 

Speciale agenten

In Men in Black moeten speciale agenten (onder andere gespeeld door Will Smith en Tommy Lee Jones) de rust in het universum bewaren. Acteurs Jonah Hill en Channing Tatum vertolken soortgelijke rollen, alleen beperkt zich hun actieradius in de Jump Street-films tot de aarde.

Video: Man in Black - trailer

22 Jump Street-schrijver Rodney Rothman heeft het script voor de film geschreven. Onduidelijk is wanneer de film uit zou moeten komen.