Enzo Knol spreekt de stem in van Chuck in de film Angry Birds, maakt Knol maandag bekend in zijn nieuwe vlog op YouTube.

 "Chuck is een ADHD-vogeltje dat stuitert van hot naar her, en die doet helemaal gek. En ik dacht: die past perfect bij mij", aldus Enzo.

Het is de eerste keer dat de vlogger een hoofdrol heeft in een animatiefilm. "Ik heb er ontzettend veel zin in." Eerder maakte filmdistributeur Universal Pictures International bekend dat Eddy Zoëy, Robin Martins, Murth Mossel, Frank Lammers, Ruben Nicolai en Isa Hoes te horen zijn in de Nederlandse versie van Angry Birds.

Angry Birds speelt zich af op een eiland vol vogels. Alle vogels op dit paradijselijke eiland zijn erg blij, vrolijk en gelukkig, ook al kunnen ze niet vliegen. Wanneer er groene varkentjes op bezoek komen moeten de buitenbeentjes Red, Chuck en Bomb uitvogelen wat de varkens van plan zijn.

Angry Birds draait vanaf 18 mei in de bioscopen. In de originele Amerikaanse versie zijn de stemmen te horen van Jason Sudeikis, Josh Gad, Danny McBride, Maya Rudolph, Kate McKinnon, Bill Hader en Peter Dinklage.