Komiek Tom Green betaalt boete voor te laat terugbrengen videoband

Acteur Tom Green, die de hoofdrol speelde in de komedie Freddie got Fingered, wil de boete betalen voor de man die werd gearresteerd omdat hij een videoband van de film veertien jaar te laat inleverde.

Een man uit de Amerikaanse staat North Carolina werd deze week aangehouden wegens het rijden met een kapot licht.

Toen de agenten zijn formulieren controleerden, bleek dat de man een rekening had open staan voor een film die hij in 2002 had gehuurd en niet had ingeleverd. Hij wordt aangeklaagd voor het niet inleveren van gehuurd eigendom.

Green liet de website People.com weten het bericht niet te geloven. "Dit is ongelooflijk", aldus de komiek. "Ik begreep dat hij een boete van 200 dollar heeft gekregen. Die betaal ik graag voor hem, al is het maar uit principe."

Slechtste komedie ooit

De man zelf was ook zeer geïrriteerd over de politieactie. "’In plaats van het opsporen van drugsdealers, is dit waar de agenten mee bezig zijn", vertelde de verbouwereerde man.

Freddy got Fingered gaat over een loser die graag striptekenaar wil worden. De film werd in 2002 door de meeste critici neergesabeld als "een van de slechtste komedies ooit gemaakt".

Lees meer over:
Tip de redactie